Меню
Меню

Доставка

Доставките в рамките на Република България се извършват в рамките на 4-10 работни дни. Поръчки , направени след 16:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени в събота, неделя и на официални празници, се обработват на следващия работен ден.Всички поръчки се изпращат чрез  куриерска фирма на предварително заявен адрес, който потребителят попълва  при извършване на поръчка.

При договори, при които търговецът изпраща стоките на Потребителя, рискът от загуба или повреда на стоките преминава върху Потребителя в момента, в който Потребителят или посочено от него трето лице, различно от превозвача, приеме стоките. Когато Потребителят е избрал превозвач и му е възложил да превози стоките, но избраният от Потребителя превозвач не е сред превозвачите, предложени от търговеца, рискът преминава върху Потребителя при предаване на стоките на избрания от него превозвач. В случай на загуба или повреда Потребителят може да претендира за обезщетение или неустойка към превозвача.

Непосредствено след приемане на стоките, те следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя или упълномощеното от него лице. Евентуални повреди, деформации или други щети следва да бъдат докладвани на  "Петит Фльор" ЕООД   При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакт и/или телефон при подаване на заявката, търговецът не носи отговорност за неточно изпълнение на поръчката, вследвие на подадената невярна информация от Потребителя.

При предаване на стоката потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи.За трето лице се счита всеки,който не е титуляр на заявлението,но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.При отказ за получаване на стоката, извън посочените по-долу случаи ,отказът се счита за неоснователен   и клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.В случай,че клиента не бъде намерен в срок за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок,търговеца се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

чл 143, т.19 от ЗЗП "При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация, като поиска от продавача да приведе стоката в съотвествие с договора за продажба. В този случай потребителят може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната и с нова, освен ако това е нвъзможно или избраният от него начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия", съгласно чл. 105 ал 2 и чл. 112 ал1 от ЗЗП.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки